Allround medewerker beheer openbare ruimte

reactie(s)
Als allround medewerker beheer openbare ruimte (AMBOR) ben je werkzaam in de branche van afval, milieu en beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Je houdt je bezig met schoonmaakwerkzaamheden, onderhoud aan voorzieningen en het inzamelen of aannemen van afval/grondstoffen. Als allround medewerker beheer openbare ruimte ben je in loondienst bij een organisatie als een gemeente met een eigen buitendienst. Je werkt samen met een collega of in groepsverband.

Wat doe je?

Je werkzaamheden zijn gericht op het inzamelen van afval, werk op de milieustraat of het reinigen, repareren en onderhouden van de openbare ruimte. Je voert eenvoudige onderhoudswerkzaamheden uit. Je doet er alles aan om een schone, veilige en nette leefomgeving te creƫren.

Waar werk je?

Je werkt bij kleine, middelgrote en grote organisaties, waaronder gemeenten met een eigen buitendienst, publieke bedrijven en/of private bedrijven. Private bedrijven werken veelal voor de lokale overheid (gemeenten) en in beperktere mate voor private ondernemingen. Het werk is dynamisch of op een vaste locatie.

Deze opleiding heb je nodig

Voor dit beroep is er een opleiding op Niveau 2. Hoe zit het met niveaus in het mbo?

Dit beroep valt in het domein

Afbouw, hout en onderhoud

Dit is iets met:


Beroep delen

Beroep bewaren