Eerste monteur woning

reactie(s)

Wat doe je?

Als eerste monteur woning installeer je zowel eenvoudige als ingewikkelde werktuigkundige installaties en onderdelen daarvan. Vervolgens maak je die installaties gebruiksklaar. Je stelt besturingsprogramma’s in en regelt installaties in. Door je te presenteren als ambassadeur van het bedrijf weet je klanten aan het bedrijf te binden. Je kunt goed samenwerken, bent flexibel, klantbewust en communicatief. Bovendien ben je zelfverzekerd, kun je slagvaardig optreden en heb je aandacht voor kwaliteit. Deze opleiding is gericht op leidinggeven, communiceren, organiseren en omgaan met conflicten.

Wat moet je kunnen?

Je legt zelfstandig installaties aan voor gas, water, centrale verwarming, ventilatie en riolering. Je werkt in woningen, nieuwbouw, flats en utiliteitsgebouwen zoals ziekenhuizen, kantoorgebouwen en scholen. Je hebt een uitvoerende en vaktechnisch begeleidende rol. Met jouw kennis ondersteun je collega’s bij de uitvoer van het werk. Je werkt zelfstandig onder supervisie van de projectleider. Tevens ben je verantwoordelijk voor het eigen werk en draag je zorg voor de veiligheid op de werkplek.

Waar werk je?

Je werkt in woningen, nieuwbouw, flats en utiliteitsgebouwen zoals ziekenhuizen, kantoorgebouwen en scholen. Je werkt aan installaties voor gas, water, centrale verwarming, ventilatie, riolering, dakbedekkingen, brandbestrijding en hemelwater afvoer systemen.

Deze opleiding heb je nodig

Voor dit beroep is er een opleiding op Niveau 3. Hoe zit het met niveaus in het mbo?

Dit beroep valt in het domein

Techniek en procesindustrie

Dit is iets met:

Beroep delen

Beroep bewaren