Leidinggevende bediening

reactie(s)
Als leidinggevende bediening geef je leiding aan andere medewerkers en je zorgt ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden goed verlopen. Bijvoorbeeld door de binnenkomende goederen in ontvangst te nemen en op te slaan. Ook zorg je voor de administratie, bijvoorbeeld voor de planning van het personeel en voor de financiën. En natuurlijk luister je naar de wensen van de gasten. Je neemt de bestellingen op en beheert de kassa.

Wat moet je kunnen?

Natuurlijk moet je met mensen om kunnen gaan. Niet alleen met klanten, maar ook met de medewerkers waar je leiding aan geeft. En je moet het niet erg vinden om ’s avonds en in het weekend te werken.

Waar werk je?

Je werkt bijvoorbeeld bij een cateringbedrijf, hotel, zorginstelling of het restaurant van een overheidsinstelling.

Deze opleiding heb je nodig

Voor dit beroep is er een opleiding op Niveau 4. Hoe zit het met niveaus in het mbo?

Dit beroep valt in het domein

Horeca en bakkerij

Dit is iets met:

Beroep delen

Beroep bewaren