Manager/ondernemer horeca

reactie(s)
Als manager/ondernemer in de horeca ben je eigenaar en/of bedrijfsleider van een horecabedrijf. Jij bent verantwoordelijk voor de gang van zaken in het bedrijf. Naast het werken voor en met gasten ben je bezig met onder meer inkoop, sales en marketing, financiën en het personeelsbeleid.

Wat doe je?

Omdat horecabedrijven vaak groot zijn delegeer je soms je werk aan afdelingschefs. Jij bent verantwoordelijk voor de gang van zaken in het bedrijf. Samen zorg je ervoor dat je gasten zich welkom voelen. Naast het werken voor en met gasten ben je bezig met onder meer inkoop, sales en marketing, financiën en het personeelsbeleid.

Wat moet je kunnen?

Jij bent verantwoordelijk voor de gang van zaken in het bedrijf. Samen zorg je ervoor dat je gasten zich welkom voelen. Naast het werken voor en met gasten ben je bezig met onder meer inkoop, sales en marketing, financiën en het personeelsbeleid.

Waar werk je?

Je werkt in de horeca. Dit staat voor hotel, restaurant en café. Dat kan op zichzelf staan, maar ook onderdeel van een keten zijn.

Deze opleiding heb je nodig

Voor dit beroep is er een opleiding op Niveau 4. Hoe zit het met niveaus in het mbo?

Dit beroep valt in het domein

Horeca en bakkerij

Dit is iets met:


Beroep delen

Beroep bewaren