Medewerker watersportindustrie

reactie(s)
Als medewerker watersportindustrie ben je breed inzetbaar binnen de watersportindustrie. Bij grotere bedrijven, met name in de nieuwbouw van boten, kent dit beroep specialistische werkzaamheden. Je werkt dan bijvoorbeeld aan de motoren van jachten. Bij kleinere bedrijven doe je van alles, van het repareren van boten tot het ontvangen van gasten.

Wat doe je?

Wat je doet als medewerker watersportindustrie hangt af van het bedrijf waar je werkt. Bij grotere bedrijven, met name in de nieuwbouw van boten, kent dit beroep specialistische werkzaamheden. Je werkt dan bijvoorbeeld aan de motoren van jachten. Bij kleinere bedrijven doe je van alles, van het repareren van boten tot het ontvangen van gasten.

Wat moet je kunnen?

Je moet zelfstandig kunnen werken en met klanten en collega’s om kunnen gaan. Verder is het belangrijk dat je commercieel inzicht hebt. Ook moet je kunnen omgaan met verschillende soorten gereedschappen en materialen, zoals hout, metaal en kunststof.

Waar werk je?

Als medewerker watersportindustrie ben je breed inzetbaar binnen de watersportindustrie. Je kunt bijvoorbeeld op een jachthaven gaan werken, of in de detailhandel, of op een vaarschool.

Deze opleiding heb je nodig

Voor dit beroep is er een opleiding op Niveau 2. Hoe zit het met niveaus in het mbo?

Dit beroep valt in het domein

Toerisme en recreatie

Dit is iets met:


Beroep delen

Beroep bewaren