Ondernemer bakkerij

reactie(s)
Als ondernemer bakkerij run je een bakkersbedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de gang van zaken in de bakkerij. Als ondernemer in de ambachtelijke bakkerij ben je verantwoordelijk voor de bakkerij, de winkel en het kantoor. Je werkt vaak (heel) vroeg in de ochtend en in de middag.

Wat doe je?

Als ondernemer bakkerij ben jij de baas van een bakkerij. Je bepaalt het assortiment en let erop dat alle wettelijke regels en voorschriften gevolgd worden.

Wat moet je kunnen?

Je bent enthousiast en gedreven om het bedrijf succesvol te laten zijn. Ook is commercieel en zakelijk inzicht erg belangrijk.

Waar werk je?

Je werkt als ondernemer in bakkerijsector. Bijv. een ambachtelijke brood- en/of banketbakkersbedrijf. Je kunt één of meer filialen hebben. Wanneer het bedrijf bestaat uit meerdere filialen, zul je als ondernemer per filiaal leidinggevenden in dienst hebben.

Deze opleiding heb je nodig

Voor dit beroep is er een opleiding op Niveau 4. Hoe zit het met niveaus in het mbo?

Dit beroep valt in het domein

Horeca en bakkerij

Dit is iets met:


Beroep delen

Beroep bewaren