1e Medewerker fastservice

reactie(s)
Als 1e medewerker in de fastservice houd je je bezig met het verkopen en bereiden van voorbewerkte producten. Bijvoorbeeld snacks en kleine gerechten, warme en koude dranken. Je geeft leiding aan een kleine groep medewerkers. Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden en bent verantwoordelijk voor de ontvangst en opslag van geleverde goederen en grondstoffen.

Wat moet je kunnen?

Je moet het leuk vinden om te koken. Je bent servicegericht en daarom houd je graag rekening met de wensen van de gasten. Ook werk je nauwkeurig en hygiënisch. Je bent stressbestendig en je bent bereid om je extra in te zetten als het druk is. Je moet het niet erg vinden om ’s avonds en in het weekend te werken.

Waar werk je?

Je werkt in een fastservicebedrijf of in de catering. Bijvoorbeeld in een fastfoodrestaurant, lunchroom, bedrijfskantine, cafetaria, ijssalon, tearoom of pizza-afhaalbedrijf.

Deze opleiding heb je nodig

Voor dit beroep is er een opleiding op Niveau 3. Hoe zit het met niveaus in het mbo?

Dit beroep valt in het domein

Horeca en bakkerij

Dit is iets met:

Beroep delen

Beroep bewaren