Slager-traiteur

reactie(s)

Wat doe je?

Het beroep van slager–traiteur heeft de toekomst. Steeds meer consumenten willen korter in de keuken staan en kopen graag kant-en-klaar maaltijden. Het verzinnen en maken van deze producten is de taak van de slager–traiteur. Ook het maken van buffetten hoort bij de slager-traiteur.

Wat moet je kunnen?

Trends in eten veranderen snel. Als slager–traiteur moet je daar op kunnen inspelen. Oog voor trends, houden van koken en lekker eten en een creatieve blik zijn daarom belangrijke eigenschappen van de slager–traiteur.

Waar werk je?

Je werkt bij een slagerij, traiteur of groothandelsbedrijf.

Deze opleiding heb je nodig

Voor dit beroep is er een opleiding op Niveau 3. Hoe zit het met niveaus in het mbo?

Dit beroep valt in het domein

Voedsel, natuur en leefomgeving

Dit is iets met:

Beroep delen

Beroep bewaren